Glass Buildings

Over ons 

Schermafbeelding 2021-03-10 om 2.49.24 P

Mijn verhaal

Gestart op 12-jarige leeftijd werd investeren een nieuwe, andere passie. Belgen hebben sowieso niet de neiging om te beleggen, maar zweren trouw aan hun spaarboekjes en vastgoed (baksteen in de maag). Wanneer beleggen zeer aantrekkelijk wordt - vaak getriggerd door een te lage opbrengst op risicoarme alternatieven - slaat het grote publiek/de massa toe. Al te vaak raken ze verstrikt in speculatie, kopen ze de top, verkopen ze op de bodem en komen ze nooit meer terug.

Daarom is educatie essentieel in het bepalen van een strategie die past bij uw profiel en marktsituatie. Er zijn verschillende strategieën die ik over de afgelopen jaren heb uitgetest, maar het merendeel van het continue succes ligt in het detecteren van verborgen lange termijn parels in Europa, die significant onder hun faire waarde noteren. Deze bedrijven worden gecontroleerd door hun stichtende familie of door het management dat tientallen procenten van de aandelen bezit. Twee vereisten om te slagen: geduld en een zeer gerichte focus op financiële analyse (en dus boekenonderzoek). Het feit dat weinig analisten deze bedrijven opvolgen creëert veel kansen om goedkoop aandelen op te pikken tegen een vooraf ingestelde aankooplimiet, vanwaar we een mooi totaal rendement kunnen genereren. 

De activiteiten van Option Generator staan niet onder toezicht van de FSMA (geen vermogensbeheer of beleggingsadvies), vermits onze documentatie niet als persoonlijk advies mag worden beschouwd. Abonnees/cliënten beslissen zelf over het

al dan niet uitvoeren van transacties gelinkt aan de besproken financiële producten en hebben als enige controle over hun beleggingsrekening. Option Generator BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor haar verstrekte informatie.