Persoonlijke begeleiding: 1-op-1 coaching defensief

Aangezien de aandelenmarkt steeds meer een oase van overwaardering geworden is door boomende, verlieslatende techbedrijven, zoeken we naar verborgen Europese parels. Deze hebben high-quality kenmerken, mooie cash flow groei, een hoog initieel rendement op onze investeringen (FCF yield). Onze optimaal gebalanceerde modelportefeuille van lange termijn compounders in de VS blijft een goede basis voor defensieve optiestrategieën. Voor de brede markt merken we echter dat de waarderingen te optimistisch zijn. Voor 80% van de aandelen zal het een verloren decennium worden.

 

Optiepremies verdienen op aandelen in bezit (bijvoorbeeld met een covered-call tactiek) kan het rendement verhogen, maar verliest zijn mojo bij extreme volatiliteit en over-management. Desalniettemin doen we ons uiterste best om in alle regionen van de aandelenmarkt te speuren naar kansen met diverse optiestrategieën. Aarzel dus niet om nu een premium member te worden!

Voor de grotere vermogens voorzien we ook 1-op-1 coaching bij het opzetten van een defensieve portefeuille. Daarbij willen we een rendement nabootsen gebaseerd op onderstaande grafiek (na 1j) door een combinatie van investeren in verborgen parels en het optimaliseren van risico-rendement met optiestrategieën. Indien interesse, kan u ons contacteren via het formulier op de "Over ons"-pagina. 

Standaardformule: toegang tot de webinars & gedetailleerde rapporten over verborgen parels

Option Generator

BE0766.523.890

©2021 by Option Generator - All rights reserved