top of page
Glass Buildings

Kies voor kwaliteit; kies voor onze methodiek

Aangezien de aandelenmarkt steeds meer een oase van overwaardering geworden is door boomende, verlieslatende techbedrijven, zoeken we naar stabiele compounders/bedrijven met longevity. Conservatieve aandelen winnen op lange termijn door minder te verliezen en goed te renderen in zijwaartse markten. Op de beurs negeren we niet-bedrijfsgerelateerde noise en focussen we enkel op het duurzame groeipotentieel van efficiënte kapitaal-allocators.

Premium-leden van Option Generator krijgen essentiële informatie toegestuurd over:

  • Beleggen voor de lange termijn in laag-volatiele Amerikaanse kwaliteitsbedrijven

  • Familiale Europese micro, small en mid caps.

  • We bespreken de actualiteit, delen onze gedetailleerde rapporten over de selectie kwaliteitsbedrijven, houden online seminars over onze strategie...

  • Kennisclips over fundamentele analyse, met een bespreking van boekhoud-technische processen (IFRS vs. GAAP, een knipoog naar de Belgian GAAP) en de praktische implementatie voor beleggers in compounders tegen redelijke prijzen (GARP-investing)

Onze services zijn zuiver ter educatie en in geen geval persoonlijk beleggingsadvies. Ze dienen als startpunt voor verdere analyse door abonnees en cliënten. 

Indien u het verkiest om handmatig het abonnementsgeld over te schrijven, dan kan dat op IBAN BE56 0019 0551 5688. Graag als vrije mededeling uw voor- en achternaam vermelden, evenals de abonnementstermijn.