1-op-1 coaching defensief

We geloven niet meer dat een mix van obligaties, aandelen, grondstoffen zal leiden tot een optimaal lange termijn resultaat. De komende jaren mag significant meer volatiliteit verwacht worden en zij die er niet van kunnen profiteren, zullen ver beneden hun rendementsdoelstelling blijven. Tal van vermogende beleggers zitten met de handen in het haar: waar moeten we in hemelsnaam toekomstige winsten zoeken? Een attractieve vermogensgroei boeken op de aandelenmarkt zal een meer gesofisticeerde methodiek vergen. Het is niet vanzelfsprekend om daar zelf achter te komen en te begrijpen bij welke strategieën u zelf baat heeft.

 

Gelukkig is er 1-op-1 coaching defensief! Onze consultancy service biedt u de unieke mogelijkheid om met onze expertise te investeren en 100% controle te behouden over uw portefeuille. We staan u bij tijdens het uitvoeren van transacties voor optiestrategieën. Wij zorgen voor de gepaste omkadering om een degelijke rendement-risicoverhouding te behalen. We bouwen samen aan uw financiële onafhankelijkheid. Interesse in onze 1-op-1 coaching defensief dienstverlening? Vul dan het het contactformulier in op onze "Over ons"'-pagina.

Glass Buildings

Op-maat-gemaakte strategieën

1-op-1 coaching impliceert een op-maat-gemaakte aanpak om op een verantwoorde rendement te genereren. 

Verdienen van een maandelijkse cash flow

Kenmerkend aan de optieportefeuille is dat ze steeds de tijd in haar voordeel heeft; d.w.z. dat ze positieve tijdswaarde oplevert. Elke maand komt zo een mooie cashflow binnen, ongeacht de toestand op de financiële markten. Dit verhoogt de consistentie.

Maandelijkse meetings

We willen steeds duidelijk maken waar de strategie om draait en waar we mee bezig zijn. Coaching is voor ons een interactieve manier om vermogende beleggers zeer klantgericht bij te staan. Elke maand houden we minimaal twee keer een online/fysieke meeting om de aankomende transacties en strategie-update te bespreken.

Real-Time ondersteuning

Heel vaak zijn onze optiestrategieën niet eenduidig in te nemen. We staan klaar om u real-time te ondersteunen bij het openen van nieuwe posities

Efficiënt beheer van blootstelling

Onze risk management tools voor het adviseren van uw portefeuille zorgen ervoor dat we op eender welk moment risico's efficiënt kunnen verhogen of verlagen.

Fact Sheets en documentatie over onze verborgen parels

Scientia potentia est. Kennis is macht. Elk kwartaal delen we onze uitgebreide Fact Sheet. Er wordt dieper ingegaan op wat uitermate relevant is voor onze strategie en portefeuilles. Welke aandelen van onze selectie verborgen parels vuren ons resultaat aan? En bovenal, waar liggen de kansen en bedreigingen voor proactieve beleggers? 

Schermafbeelding 2021-05-16 om 17.09.37.
Schermafbeelding 2021-05-16 om 17.09.46.
Schermafbeelding 2021-05-16 om 17.09.27.
Schermafbeelding 2021-05-16 om 17.09.54.